Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Volibear vs Renekton

PL_SBX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar ktoras z tych postaci. Zalezy mi na tankowatosci i niszczeniu rankedow na solo/duo. Wiem ze voli to tank a renekton offtank, ale obie postacie majac pewien dmg.

Opublikowano

Moim zdaniem tutaj bardziej przyda się Renekton. Na swoim ulti niszczy każdego, do tego jego stun. Łatwo się nim farmi. Jest bardzo dobrym offtankiem, bierz jego.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Polecam Renektona . Posiada Furie co daje mu przewagę na linii , oraz posiada swoje Ulti , dzięki czemu działa cuda w Team Figh-tach . Posiada również stuna, oraz dobre Last Hity z Q . Ma równiez system escape z E.

Opublikowano

Obydwa champy to moje ulubione champy na topa,sami w sobie maja dmg,mocne early,praktycznie przez melee sa nie do pokonania.

Jednakze ostatni czesciej gram misiem wiec jego Ci polecam:
+Pasywka ktora leczy nasze 30% hp w 6sec(2min reg)

+Podrzut +szybkosc biegu z q

+Szybkosc ataku + duzy dmg z w

+Slow z e

+aoe dmg z ulti

-Mana

-Kazdy carry go kontruje

sstwc.jpg

Opublikowano

Renekton:

- wytrzymały champion z możliwością wysysania życia (potrafi długo przebywać na linii bez powrotu do bazy)
- ciekawa i specyficzna mechanika używania umiejętności (Fury system, czyt. opis championa)
- posiada doskok, który nie wymaga celu, aby można go użyć (co przydaję się również do ucieczki z trudnych sytuacji)
- ultimate znacznie zwiększający życie i zadawane obrażenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...